Citroen 2cv6

Gekocht voor de dochter van een Porsche handelaar die zelf liever in eenden dan in een Porsche rond reed. Vaders heeft deze rode 2cv6 uit 25-03-1983 altijd in onderhoud gehad bij een garage in het zuiden des lands en net als zijn eigen eend (de PZ-68-YP), is deze rode dame voorzien van een gegalvaniseerd chassis. Immers het moet goed en veilig zijn. Het uiterlijk kwam op de tweede plaats. De rode eend is voorzien van een sterke en glimmende scheepslak die er kundig is opgezet en zit goed in de lak. Vader en dochter genoten volop van het rijden met de eenden. Een ware hobby was geboren. Veel en lang hebben ze rond getourd en om de kilometers wat aangenamer te maken waren er extra accessoires gemonteerd zoals een radio met boxen voorin en een 12v aansluiting voor een smartphone of navigatie.

Na jaren van rijden en plezier speelde de leeftijd van de vader hem parten. De eenden werden niet meer gebruikt en wij konden ze beide kopen. In de garage van Leen APK is de eend geheel nagekeken en technisch in orde gemaakt. Ook nu weer kwam veiligheid op plek 1. Een nieuw dak met achterruit verwarming maakte plaats voor het versleten oude dak. De verlichting is in orde gebracht en er zijn wat roestplekken grondig schoongemaakt en daarna gelast en keurig afgewerkt, wat resulteert in een prachtige eend.

Ook comfort kreeg extra liefde en dat is te zien in de nieuwe geluidsisolatie onder de motorkap en binnen tegen het schutbord. Zit je in de skai lederen zetels die er perfect uitzien, en zie je de Franse landsweggetjes al voor je? Muziekje aan, dak open en genieten! En genieten doe je voor slechts € 7.900,- inclusief een nieuwe APK en een afleverbeurt.

Wil je nog specifieke aanpassingen, zoals een 123ignition of andere velgen, of heb je speciale wensen? Dan kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken. Immers “meer dan alLEEN APK” doen wij.

Een glimmende rode Citroen 2cv6 Club. Dakje open en genieten ..

Details

Price Sold
Kilometers 66.202 km
Color Rood
Registration JP-93-HS
Transmission 4

Specifications

Year 25-03-1983
Make Citroen
Model 2cv6
Seats 4
Doors 4
Transmission Type 4
Fuel Type Benzine