Citroen AK400 RaboWorld

Is dat niet de auto van de Rabobank? Dit is inderdaad die schitterende AK400 van de Rabobank, en hij is te koop. De voorgeschiedenis van deze gesloten besteller ligt in Frankrijk waar ze van de band rolde op een mooie zonnige maandag 5 april in 1976. Na jaren op het Franse platte land te hebben geleefd en gewerkt vertrok ze in 2017 naar Nederland met de nodige gebruik sporen van het noeste arbeid. Boudewijn Rikmenspoel van Chateau Deux Chevaux in Beesd wist hier wel raad mee en heeft haar geheel body-off gerestaureerd. Een restauratie van hoog niveau waarbij op alles is gelet en niets is overgeslagen. De nieuwe eigenaar, De Rabobank, heeft de auto voorzien van een paar herkenbare stickers op de deuren en de zijkanten maar ook op het dak. Een leuk detail is dat alle stickers, na aanschaf, mogen blijven zitten. Uiteraard kunnen ze ook verwijderd worden en voorzien worden van stickers van uw eigen bedrijf of onderneming. De Rabobank heeft de Citroën Ak400 gebruikt als promotieauto voor RaboWorld en heeft nummer 2 op het dak als herkenning vanuit de lucht (of een hoog gebouw).

Sinds de restauratie is er extreem weinig mee gereden. En dat is terug te zien in de perfecte staat van de besteleend, waar zelfs de gebruikelijke gebruik sporen ontbreken. Zelfs de banden van Michelin in de maat 135/15 ZX zijn als nieuw. Doe je de deur open, dan doe je de deur van een tijdmachine open. Je waant je direct weer in 1976 met de bruin skai-lederen hangzetels en bruine deurpanelen.
Deze ‘Matching Numbers’ Citroën AK SIE AK (AK400) kan van u zijn.

De Citroën Ak400 word geleverd met een nieuwe APK. Wil je nog specifieke aanpassingen, of heb je speciale wensen? Dan kunnen we dat natuurlijk altijd bespreken. Immers “meer dan alLEEN APK” doen wij.

Is dat niet de auto van de Rabobank? Dit is inderdaad die schitterende AK400 van de Rabobank, en hij is te koop.

Details

Price 15.950
Kilometers 73.715 km
Color Oranje
Registration 40-YD-24
Transmission 4

Specifications

Year 05-04-1976
Make Citroen
Model AK400
Seats 2
Doors 2
Transmission Type 4
Fuel Type Benzine