Airco service

Airco service

NIEUW! Airco onderhoud m.b.v. WAECO ASC-2500

Sinds kort hebben wij een “airco servicestation” in onze werkplaats staan. Dit biedt ons de mogelijkheid om goedkoop en snel onderhoud te plegen aan een aircosysteem. Ook biedt dit apparaat ons de mogelijkheid om het systeem leeg te halen en er reparaties aan uit te voeren.

Waarvoor dient de airco.

Steeds meer auto’s worden tegenwoordig geleverd met een airco. Hartstikke fijn natuurlijk op een warme zomerdag, maar ook in de winter komt deze van pas. Naast het koelen van de lucht zorgt een airco er ook voor dat de lucht droger wordt. Hierdoor haalt het dus ook vocht uit de auto, waardoor de ramen minder snel beslaan en veel sneller ontwasemen.

Aircoservice €129,- :

Uw airco bestaat uit diverse bewegende delen, dus hebben deze ook onderhoud nodig. Met dit onderhoud voorkomt u schade aan het airco systeem en blijft het koelende vermogen op peil. Hiervoor bieden wij nu de “airco servicebeurt” aan en zal uw airco het langer volhouden. Bijkomend voordeel, het koelend vermogen van uw airco is weer helemaal op peil.

Tijdens deze service van de airco voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

Wij beginnen met een simpele controle op lekkages.
Wij halen het oude koudemiddel eruit.
Wij halen alle onzuiverheden eruit.
Wij voegen weer verse koudemiddel en olie toe.

Naast een reguliere service beurt aan uw airco kunnen wij ook de volgende werkzaamheden verrichten.

Airco check €39,- :

Hierbij controleren wij het koelende vermogen van uw airco. Ook helpt dit ons om te kunnen zien of er onderhoud nodig is aan uw airco.

Airco reiniging €29,- :

Hierbij wordt er een spray in het luchtcirculatiesysteem van uw airco gespoten. Dit middel dood eventuele bacteriën en schimmels, waardoor uw airco weer fris en aangenaam ruikt.

Meer informatie.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Tel.: 0182 678740
e-mail: info@leenapk.nl