Airco service

Airco service

NIEUW! Airco service m.b.v. WAECO ASC-2500

Sinds kort hebben wij een “airco servicestation” in onze werkplaats staan. Dit biedt ons de mogelijkheid om goedkoop en snel onderhoud te plegen aan een airco systeem. Ook biedt dit apparaat ons de mogelijkheid om het systeem leeg te halen en er reparaties aan uit te voeren.

Waarvoor dient de airco?

Steeds meer auto’s worden tegenwoordig geleverd met een airco. Hartstikke fijn natuurlijk op een warme zomerdag, maar ook in de winter komt deze van pas. Naast het koelen van de lucht zorgt een airco ook voor drogere lucht. Het systeem haalt dus vocht uit de auto, waardoor de ruiten minder snel beslaan en veel sneller ontwasemd zullen zijn.

Uw airco bestaat uit diverse bewegende delen die uiteraard ook onderhoud nodig hebben. Door het systeem netjes te onderhouden voorkomt u schade aan de airco en blijft het koelende vermogen op peil. Daarom bieden wij nu een airco servicebeurt aan:

Airco service met een maximum van 500gr R134A koudemiddel € 129,-

Airco service met een maximum van 250gr 1234YF koudemiddel € 199,-

Hiervoor:
– voeren we een simpele controle op lekkages uit;
– verwijderen we het oude koudemiddel;
– halen we alle onzuiverheden uit het systeem;
– voegen weer vers koudemiddel en verse olie toe.

Naast een reguliere servicebeurt aan uw airco, zoals hierboven genoemd, kunnen wij ook de volgende werkzaamheden verrichten:

Airco check € 39,-

Hierbij controleren wij het koelende vermogen van uw airco. Ook helpt dit ons om te kunnen zien of er onderhoud nodig is aan uw airco.

Airco reiniging € 29,-

Hierbij wordt er een spray in het luchtcirculatiesysteem van uw airco gespoten. Dit middel doodt eventuele bacteriën en schimmels, waardoor uw airco weer fris en aangenaam ruikt.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder.

Tel.: 0182 678740
E-mail: info@leenapk.nl