Kleine beurt

Is uw auto toe aan een vervanging van de motorolie, maar is het nog te vroeg voor groot onderhoud? Dan kunt u bij Leen APK uiteraard terecht voor een kleine onderhoudsbeurt. Deze kunt u gemiddeld om de 15.000 km (of na een jaar, net wat eerder komt) door ons laten uitvoeren. Sla het onderhoudsboekje van uw auto erop na om te zien wat het juiste onderhoudsinterval is.

Een kleine beurt omvat het vervangen van de motorolie en het oliefilter. Naast het olie verversen checken we uw banden op beschadigingen en zorgen we ervoor dat uw banden weer de juiste bandenspanning hebben. Ook controleren we alle vloeistof niveaus en vullen deze indien nodig bij.

Daarnaast controleren we de werking van de verlichting en lopen we de vloeistofniveaus na (remvloeistof, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof). Mochten we afwijkingen constateren die uw aandacht behoeven, dan nemen we contact met u op.

Bovenop de genoemde punten, lezen we ook de computer uit en kunnen we onnodige foutcodes resetten. Hiervoor gebruiken we de nieuwste Snap On Solus Edge diagnose apparatuur.

Al vanaf €125,-

Plan een afspraak in voor klein onderhoud. Vaak wordt een kleine beurt gecombineerd met een APK keuring. U kunt ook bij ons terecht voor groot onderhoud.