ZEVparts.nl online!

Vanuit onze eigen ervaring, weten we: elektrisch rijden is domweg leuk om te doen! Je rijdt soepel, zonder herrie te maken en zweeft bijna door het moderne verkeer.
Op de site van ZEVparts vindt u veel praktische en realistische informatie die u zeker zult kunnen gebruiken wanneer u een eigen ‘Zero Emission Vehicle’ oftwel elektrisch aangedreven auto wilt bouwen. In de loop der tijd zal onze webshop worden gevuld met meer en meer producten die u toe kunt passen in uw eigen ombouwproject.

ZEVparts

Waarom ZEVparts?
Zoals u elders op deze site kunt lezen heeft Leen de nodige ervaring opgedaan in het bouwen en laten omkeuren van auto’s op elektriciteit. Tijdens het ontwerpen en bouwen viel het op dat het niet gemakkelijk is om betrouwbaar en (misschien nog belangrijker) realistisch advies over onderdelen voor elektrische auto’s (ZEV parts) te vinden. Ook het proces van kopen en het geleverd krijgen van de juiste onderdelen bleek niet zo gemakkelijk; zo werden de beloofde levertijden vaak niet gehaald.

Omdat Leen gelooft in de nieuwe techniek (die zo’n beetje al zijn eerder opgedane expertise samenbrengt, zie ‘ Leens CV ‘) en omdat hij verbetermogelijkheden zag, besloot hij zijn eigen webshop in Zero Emission Vehicle onderdelen te starten: ZEVparts.com

Plaats een reactie